logo vek-wik gymnastiekvereniging

Laatste lessen buitengym - juli 2017

buitengym

De allerlaatste lessen van dit seizoen waren op zaterdag 15 juli op het grasveld voor de Zeevaartschool. De foto's vind je weer in het album.
Allemaal een fijne zomervakantie. We starten weer op 4 september. Tot dan!

Zon, zand, zee en... gebak!

IMG 5828

De vrijdagavond 7 juli kreeg van ons een 10. Heerlijk weer, lekkere wandeling, gezelligheid en lekkere koffie met gebak!
De foto's tonen vooral gezelligheid rond de koffietafels, binnenkort ook nog wat foto's van het wandelen. Jannet, bedankt voor de organisatie én de leuke foto's. Naar het fotoalbum.

Dan maar wandelen...

Maandag 10 juli kon de gymzaal niet gebruikt worden, omdat de Zeevaartschool schoongemaakt moest worden na de brand van afgelopen zaterdag. Leni had een oplossing. Even een briefje op de deur 'we zijn wandelen'. Na afloop van een stevige wandeling was er buiten ook nog plaats voor een kopje koffie. Het was tenslotte de laatste les voor de vakantie en die sluiten we traditioneel af met koffie/thee en wat lekkers.

wandelen les lenikoffie les leni

Nieuw: proefabonnement

vraagtekenVanaf maandag 4 september starten al onze lessen weer.

Dit seizoen komen we de mensen tegemoet die twijfelen of gym of turnen echt wel iets voor ze is.

Dit betekent dat u meerdere lessen kunt bezoeken en ontdekken welke vorm van gym het beste bij u past. Zo ontdekt u ook in welk uurtje u zich het meest op uw gemak voelt. 

8 lessen voor 40 euro

U krijgt 8 lessen voor € 40,00 die bij 5 verschillende lesuren voor volwassenen gebruikt kan worden. Het proefabonnement kunt u gewoon in de eerste les kopen. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Meer informatie in de flyer proefabonnement.

 

logo leergeld1

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo